Lasinen suihkuseinä ja muut tavat tehdä kylpyhuoneesta kaunis ja persoonallinen

Kylpyhuone koetaan yleensä aika tylsäksi paikaksi, jossa ei tarvitse viihtyä pitkään. Toisaalta vietämme siellä yllättävän paljon aikaa, joten miksi ei nähdä enemmän vaivaa viihtyvyyteen. Jos sinulla on remontti tai uuden kylpyhuoneen rakennus edessä, täältä saat vinkkejä kuinka tuoda persoonallisuutta tilaan.

 

Tee oleskeluhuonemainen tila kalusteilla ja pintamateriaaleilla

Varsinkin jos kylpyhuoneessa on tilaa, voi siitä tehdä hieman olohuonemaisemman kaluste- ja materiaalivalinnoilla. Laattojen sijaan materiaaleihin, jopa lattiaankin voi tuoda puuta, mikä on huomattavasti lämpimämpi sekä tunnultaan että ulkonäöltään kuin perinteinen laatta. Tai voit myös osittain tapetoida seinän.

Voit tuoda tilaan myös kalusteita. Esimerkiksi tason tuominen meikkausta ja muuta laittautumista varten, jonka ääreen voi istua jakkaralla. Varmasti moneen talouteen mukavuutta tuova asia. Jos tila on tarpeeksi iso, niin miksi ei tuoda sinne ihan nojatuoli ja vaikka pieni mattokin tuomaan tilaan huonemaisuutta. Tuohan se mukavuutta pukeutumiseenkin suihkun tai kylvyn jälkeen, kun on mahdollisuus istahtaa.

Kivasti huonemaisuutta ja viihtyvyyttä saa tuotua myös jalallisella kylpyammeella, joiden suosio on viime vuosina kasvanut. Rakenteisiin upotettuun ammeeseen nähden se on paljon sirompi ja ei niin vallitseva muodollisesti, mutta varmasti katseenvangitseva kauneuden takia.

 

Käytä vanhoja kalusteita

Persoonallisuutta voi tuoda myös hyödyntämällä vanhoja kalusteita tai muita sisustusesineitä. Jos sinulla on vanha antiikkinen senkki, sivupöytä tai kaappi, voi siitä helposti saada taitavan puusepän muokkaamana allastason. Samaan tapaan voi vanhan peilin hyödyntää tai vaikkapa vanhaa kehystä peilin kehyksenä.

 

Kauniit suihkuseinät

Lasiset suihkuseinät ovat hyvin kauniita sekä niillä saa käytännöllisesti jaettua tilaa. Lasisia suihkuseiniä saa monissa eri malleissa, reunoilla tai ilman, eri värisillä reunoilla, eri pinnoilla, huurettuna tai kirkkaana. Mittatilauksena taivas on oikeastaan vain rajana ja luovuuden lisäksi saada juuri omaan tilaan sopivan ratkaisun. Lasisissa tilanjakajissa on myös se hyvä puoli, että ne ei vie tilantuntua pois vaan jättää tilan avaran tuntuiseksi.

Kaikki lähtee omista mieltymyksistä ja tarpeista, joten mietithän ne tarkkaan ensin. Siitä on hyvä lähteä suunnittelemaan ja tekemään persoonallisia ratkaisuja omaan kylpyhuoneeseen. Lasisia suihkuseiniä tarjoaa esimerkiksi: Koillismaan Lasi.

minusta

Putkiremontit eri kohteissa

Onko putkiremontti suunnitteilla tai jo kenties käynnissä? Tässä blogissa on kirjoituksia erilaisiin putkiremontteihin liittyen. Remontin suunnittelu ja sekä toteutus vaihtelee todella paljon pientalon ja kerrostalon välillä. Kerrostalon putkiremontin suunnittelu alkaa jo hyvin paljon aiemmin ennen itse remontin alkua, koska siinä on monta vaihetta jotka taloyhtiö hyväksyttää. Itse remontin aikana myös on enemmän haasteita kuin monissa muissa remonteissa, koska kaikkia asukkaita pitää tiedottaa remontin eri vaiheista. Pientalon putkiremontti ei taas vaadi tällaisia toimenpiteitä mutta siinä on taas muut omat asiansa. Tänne blogiin on tuotu esimerkkejä molemmista. Jos olet asukas taloyhtiössä ja talossa missä tehdään putkiremonttia, toivottavasti saat blogista apua myös siinä tapauksessa.

Haku

arkisto

Viimeisimmät julkaisut

28 May 2020
Maalämpö on ehdottomasti se suosituin lämmitystapa, joka valitaan uusiin taloihin ja toisinaan myös vanhoissa taloissa vaihdetaan lämmitysjärjestelmä

27 March 2020
Kylpyhuone koetaan yleensä aika tylsäksi paikaksi, jossa ei tarvitse viihtyä pitkään. Toisaalta vietämme siellä yllättävän paljon aikaa, joten miksi e

12 March 2020
Betoni on yksi kestävimmistä rakennusmateriaaleista ja näin ollen myös suosituimmista. Sitä käytetään tyypillisimmin silloissa, padoissa, kanavissa, r

tag