PVC-hallit ovat tätä päivää

Teollistuminen on prosessi, joka on ollut käynnissä maapallolla 1700-luvulta alkaen. Se perustuu ajatukseen, että kulutushyödykkeiden sekä ravinnon tuotanto, varastointi ja myynti ovat suuria. Teollinen tuotanto tarvitsee tilaa, johon rakennetaan suuria tuotanto- tai varastohalleja. Tällaisia ovat esimerkiksi PVC-hallit, joiden rakennusaineena käytetään polyvinyylikloridia. 

Tuotantoon, varastointiin, näyttelyihin ja harrastuksiin

PVC-hallit ovat nousseet suosioon monilla aloilla, kuten maataloudessa, teollisuudessa ja jopa urheilussa, ja niillä on monia hyödyllisiä ominaisuuksia, jotka tekevät niistä houkuttelevan vaihtoehdon perinteisille rakennuksille.

Longhouse PVC-hallit ovat kevyitä, kestäviä ja helppoja asentaa, mikä tekee niistä ihanteellisen ratkaisun moniin eri tarpeisiin. Ne voivat toimia varastotiloina, työtiloina, ajoneuvosuojina ja jopa tapahtumien järjestämisessä. PVC-hallien käyttömahdollisuudet ovat lähes rajattomat, ja niitä voidaan soveltaa erilaisiin ympäristöihin ja käyttötarkoituksiin.

Yksi PVC-hallien suurimmista eduista on niiden kestävyys ja säänkestävyys. Laadukkaat PVC-hallit on valmistettu vahvoista materiaaleista, jotka kestävät kovaa käyttöä ja vaihtelevia sääolosuhteita. Ne voivat kestää tuulta, sadetta, lunta ja jopa äärimmäisiä lämpötiloja, mikä tekee niistä luotettavan vaihtoehdon ulkotilojen suojaamiseen.

Helppo asennus ja muunneltavuus

PVC-hallien etu on niiden helppo asennettavuus ja muunneltavuus. Modulaarinen rakenne mahdollistaa niiden nopean pystyttämisen ja purkamisen tarpeen mukaan. Lisäksi hallit voidaan helposti muokata erikokoisiksi ja -muotoisiksi, mikä tekee niistä erittäin monipuolisen ratkaisun erilaisiin tilanteisiin.

Minkälainen toinen rakennus tai rakennelma voi toimia sekä konserttihallina, messuhallina, varastohallina, lentokonehallina että tuotantohallina? Tällaisia rakennuksia ei monta löydy. Ja tämä helppo mukautuvuus ja muotoiltavuus on PVC-hallien suurin etu muihin rakennuksiin verrattuna.

Kun halli siirretään satama-alueelta messualueelle eri käyttöön, siirto tapahtuu ammattilaisten toimesta oikein välinein. Jos vanhan hallin kate on kulunut, siihen voidaan helposti asentaa uusi kate uuteen paikkaan pystytettäessä samalla kun muut rakenteet pysyvät samoina.

Ympäristönäkökulma

Monet PVC-hallien valmistajat panostavat ympäristöystävällisyyteen. PVC:llä korvataan nykyään rakennuksissa esimerkiksi betonia, jonka valmistusprosessi ei ole erityisen ympäristöystävällinen. Mutta myös PVC:llä on omat haittapuolensa, sillä kemiallisena yhdisteenä sen turvallinen hävittäminen on ongelmallista. Modulaarinen rakenne mahdollistaa, että halleja ja rakenteita kierrätetään osina ennemmin kuin tuhotaan kokonaan. PVC:n hyvänä puolena on sen kestävyys tulipaloissa. Tästä syystä esimerkiksi sähköjohdot päällystetään nykyään PVC:llä.

Kaiken kaikkiaan näiden teollisuushallien monipuolisuus, kestävyys ja helppo asennettavuus tekevät niistä houkuttelevan vaihtoehdon moniin erilaisiin käyttötarkoituksiin. Asennustiimi Karhula Oy asentaa PVC-hallit.

minusta

Putkiremontit eri kohteissa

Onko putkiremontti suunnitteilla tai jo kenties käynnissä? Tässä blogissa on kirjoituksia erilaisiin putkiremontteihin liittyen. Remontin suunnittelu ja sekä toteutus vaihtelee todella paljon pientalon ja kerrostalon välillä. Kerrostalon putkiremontin suunnittelu alkaa jo hyvin paljon aiemmin ennen itse remontin alkua, koska siinä on monta vaihetta jotka taloyhtiö hyväksyttää. Itse remontin aikana myös on enemmän haasteita kuin monissa muissa remonteissa, koska kaikkia asukkaita pitää tiedottaa remontin eri vaiheista. Pientalon putkiremontti ei taas vaadi tällaisia toimenpiteitä mutta siinä on taas muut omat asiansa. Tänne blogiin on tuotu esimerkkejä molemmista. Jos olet asukas taloyhtiössä ja talossa missä tehdään putkiremonttia, toivottavasti saat blogista apua myös siinä tapauksessa.

Haku

Viimeisimmät julkaisut

31 January 2024
Teollistuminen on prosessi, joka on ollut käynnissä maapallolla 1700-luvulta alkaen. Se perustuu ajatukseen, että kulutushyödykkeiden sekä ravinnon tu

8 November 2023
Kukapa suomalainen ei tuntisi laituria. Monen ensimmäinen lapsuusmuisto uimaretkeltä liittyy laituriin. Pienet lapset uivat laiturin vieressä ja isot

4 August 2023
Teollistuminen alkoi maailmalla 1700- ja 1800-lukujen taitteessa. Ensimmäinen teollinen vallankumous, joka ajoittuu juuri tähän aikaan, tapahtui Brita

tag